لباس مجلسی زنانه، کسب‌وکاری جذاب و پرسود

بازار لباس زنانه درسراسر دنیا، بازاری پرهیاهو و البته پر طرفدار است. افراد زیادی در این صنعت از قدیم مشغول به کار بوده‌اند و هر روز هم به تعداد فعالین این صنعت اضافه می‌شود.

در سال‌های اخیر این صنعت نیز در ایران مخاطبان بیشتری را در میان صاحبین کسب و کار پیدا کرده است که هر یک در شاخه‌ای در حال فعالیت هستند.

با توجه به این موضوع، هنوز هم بازار لباس مجلسی زنانه در ایران، بازاری رقابت پذیر و قابل ورود است.

اگر شما هم در این حوزه مشغول به فعالیت هستید، شاید دیگر وقت آن رسیده باشد که برند خودتان را داشته باشید.

در این بلاگ قصد داریم شما را برای ورود به صنعت لباس مجلسی زنانه راهنمایی کنیم.

 

لباس مجلسی زنانه

 

قبل از هر چیزی بیاید مزایا و معایب داشتن یک فروشگاه لباس مجلسی زنانه را با هم بررسی کنیم:

مزایا

  • بازار پر تقاضا

با توجه به سیر بازار به سمت لباس‌های کژوال و بیرونی، تعداد کمتری از افراد وارد بخش لباس مجلسی زنانه می‌شوند. با توجه به اینکه همیشه تقاضا برای لباس مجلسی زنانه وجود دارد، در صورتی که درست در این بازار عمل کنید، می‌توانید مشتریان را به سمت خودتان جلب کنید.

  • حاشیه سود مناسب

در صنعت پوشاک، به خصوص در بخش لباس‌های مجلسی و رسمی، امکان بهره وری بالا از طریق فروش کالاهای با کیفیت و برندسازی درست وجود دارد.

لباس مجلسی زنانه معمولا قیمت بالاتری نسبت به لباس‌های روزمره دارند.

  • فصل‌های اوج فروش

در برخی از زمان‌های سال، مانند قبل و بعد ماه‌های محرم و صفر، تعداد عروسی‌ها و مراسمات افزایش پیدا می‌کند که فروش افزایش چشم‌گیری پیدا می‌کند.

معایب

  • نوسانات قیمت و هزینه‌های بالا

قیمت پارچه و مواد اولیه برای تولید لباس‌های مجلسی معمولا تحت تاثیر نوسانات ارزی و تحریم‌ها قرار می‌گیرد. همچنین، هزینه واردات می‌تواند در برخی موارد به شدت افزایش یابد.

  • تنوع سلیقه‌ها و مدل‌ها

هر چند تنوع سلیقه‌ها یک فرصت به حساب می‌آید، اما از طرف دیگر، پاسخگویی به نیازهای مختلف مشتریان و انتخاب مدل‌های مناسب ممکن است چالش برانگیز باشد. انتخاب و موجود داشتن مدل‌های ممناسب برای هر سلیقه و در هر سایز نیاز به دانش بالایی از مد و سلیقه بازار دارد.

  • نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه بالا

فروشگاه لباس مجلسی به دلیل نیاز به تنوع در طرح‌ها، رنگ‌ها و سایزهای مختلف، به سرمایه گذاری اولیه بالایی نیاز دارد. این سرمایه گذاری شامل اجاره یا خرید مکان مناسب، تامین کالاها و تبلیغات نیز می‌شود.

 

اکنون که متوجه مزایا و معایب فروش لباس مجلسی زنانه شدید، بیاید با هم ببینیم چطور می‌توان یک فروشگاه لباس مجلسی زنانه را دایر کرد.

 

 

۱- جایگاه خود را پیدا کنید

همان طور که گفتیم، این صنعت فعالان زیادی دارد. پس چطور می‌توانیم در میان آن‌ها دیده شویم؟

برای حضور در بازار لباس مجلسی زنانه، اول از هر چیزی باید خط فکری و وجه تمایز خود را با رقبا شناسایی کنید.

نقطه قوت خود را در چه چیزی می‌بینید؟ آیا یک طراح هستید که بر داشتن طراحی‌های منحصر به فرد فعالیت می‌کنید؟

پتانسیل تولید بالایی دارید یا با تولیدکنندگان اصلی در ارتباطید؟

برای شروع فعالیت، باید بدانید که چه چیزی در دست دارید و در کدام منطقه قدم خواهید گذاشت.

به یاد داشته باشید همیشه قدم‌های اول شروع هر کسب و کاری در آینده‌ی آن کسب‌وکار تاثیر بسزایی می‌گذارد.

۲- رقبایتان را بشناسید

برای فعالیت در بازار لباس مجلسی زنانه، ابتدا بررسی کنید که رقبای شما چه کسانی هستند، چه محصولاتی ارائه می‌دهند و چه نقاط قوت و ضعفی دارند. این به شما کمک می‌کند تا با استراتژی مناسب در بازار ورود کنید.

برای این‌کار بهتر است رقیب‌ها را در دو گروه رقبای مستقیم و رقبای غیرمستقیم بررسی کنید.

رقبای مستقیم شما کسانی هستند که دقیقا سبک محصولات مشابه با شما را در فروشگاه لباس مجلسی زنانه خود دارند.

رقبای غیر مستقیم شما کسانی هستند که در همین حوزه فعالیت می‌کنند. اما سبک و مدل محصولاتشان با شما تفاوت‌های عمده‌ای دارد.

در مورد رقبای خود، باید بررسی کنید که آن‌ها چه محصولات و خدماتی را ارائه می‌دهند، چگونه قیمت‌گذاری محصولات خود را انجام می‌دهند، کیفیت محصولاتشان در چه سطحی قرار دارد و مشتریان هدفشان چه کسانی هستند.

همچنین به این مسئله توجه کنید که آن‌ها از چه روش‌هایی برای بازاریابی کسب و کارشان استفاده می‌کنند.

تحلیل رقبا یک فرایند مستمر است که نه تنها در زمان راه‌‌ اندازی کسب وکار، بله در طول زمان نیز باید به آن توجه کنید. شما باید از تحلیل رقبا به عنوان ابزاری برای بهبود عملکرد خود و یافتن فرصت‌های جدید استفاده کنید.

۳- مخاطب خود را بشناسید

مشخص است که خریدار لباس مجلسی زنانه، بانوانی هستند که می‌خواهند در یک مهمانی بدرخشند. اما این به تنهایی کافی نیست.

باید بدانید که مشتری لباس مجلسی زنانه شما در چه بازه سنی قرار دارد . در چه سبک مراسمی می‌خواهد شرکت کند. آیا به یک لباس مجلسی ساده برای یک تولد نیاز دارد یا می‌خواهد آن لباس را در یک مراسم عروسی پر زرق و برق به تن کند. او تا چه اندازه می‌تواند برای یک لباس مجلسی هزینه کند و اینکه در کدام منطقه جغرافیایی زندگی می‌کند.

پاسخ دادن به این سوالات به شما کمک می‌کند تا بدانید فروشگاه خود را با چه نوع لباس‌هایی باید تکمیل کنید. همچنین این امکان را به شما می‌دهد تا بدانید دقیقا باید پیام تبلیغاتی خود را مناسب چه کسی آماده کنید و در کدام فضا به گوش او برسانید.

 

۴- کانال‌های فروشتان را مشخص کنید

اکنون که می‌دانید چه نوعی از لباس مجلسی زنانه را می‌خواهید به چه کسانی بفروشید، باید محل فروش خود را مشخص کنید.

برای خرید یا اجاره فروشگاه، حتما به متراژ آن و تعداد محصولاتی که می‌‌توانید در آن فضا قرار دهید، فکر کنید. زیرا لباس مجلسی زنانه برای نشان دادن خود نیاز دارد در فضایی مناسب قرار بگیرد . و شما نمی‌توانید آن‌ها را در یک محیط کوچک به نمایش بگذارید.

محل قرارگیری فروشگاه نیز بسیار مهم است. بعد از مشخص کردن مخاطبتان، می‌دانید که آن‌ها بیشتر از کدام مناطق خرید می‌کنند و چه مناطقی به آن‌ها دور از دسترس است.

قرارگیری در محلی که سایر هم صنفان شما هستند نیز می‌تواند کمک بزرگی به پیدا کردن مشتری کند. هرچند که گاهی ممکن است رقابت با آن‌ها برایتان دشوار باشد.

فضای آنلاین چطور؟

عموما فروش لباس مجلسی زنانه در بستر فضاهای آنلاین کاری دشوار است. زیرا مشتریان شما می‌خواهند قبل از خرید محصول از نحوه تنخور و ایستایی آن، اطمینان حاصل کنند.

اما این موضوع به این معنی نیست که نباید در فضای آنلاین فعالیت کنید. حتی اگر نتوانید به فروش بالایی در این فضا برسید، داشتن این بستر به تبلیغات کار شما و جذب مشتری کمک بزرگی خواهد کرد. شما می‌توانید به قراردادن محتوای درست از محصولات و همچنین نوشتن تمام اطلاعات مورد نیاز خریدار، به او در انجام خرید آنلاین کمک کنید.

به یاد داشته باشید که در صنعت لباس مجلسی زنانه، برندینگ کسب و کار شما بسیار بر مشتری شما تاثیر گذار خواهد بود. با کلیک بر روی برندینگ، می‌توانید مقاله‌ای را در این خصوص مطالعه فرمایید. و این برندینگ در فضای آنلاین سریعتر خودش را نشان خواهد داد.

۵- محصولات خود را تامین کنید

اکنون زمان خرید و یا تولید محصول بنابر متراژ و نوع فروشگاهتان و همچنین سلیقه مخاطب هدف می‌باشد.

پیشتر در مقاله‌ای به صورت کامل نحوه پیدا کردن عمده فروش لباس مجلسی زنانه را به صورت کامل شرح دادیم. اگر قصد خرید از عمده فروشان لباس مجلسی را دارید، حتما این مقاله را مطالعه کنید.

در حالت کلی باید بدانید برای داشتن یک خرید موفق از عمده فروشان لباس مجلسی زنانه، باید به اعتبار و خوش‌نامی آن‌ها توجه نمایید.

در ابتدای کار تعداد مورد نیازتان را به دقت بررسی کنید. تا در زمان خرید محصولات بدانید چه می‌خواهید و از هرمدلی به چه تعداد برای تکمیل فروشگاه نیاز دارید.

برند ویچی، یکی از قدیمی‌ترین و معتبر‌ترین مراکز جهت خرید لباس مجلسی زنانه به صورت عمده می‌باشد. این برند انواع مختلفی از لباس مجلسی را در استایل‌ها و کاربردهای مختلف در اختیار فروشگاه‌داران قرار داده است.

همچنین اگر در انتخاب مدل لباس‌ها مردد بودید، مشاوران فروش ویچی به شما در انتخاب محصول مناسب با فروشگاه و مخاطبتان کمک خواهند کرد.

اگر هم می‌خواهید به جای خرید از عمده فروشان، مدل‌های مختص خودتان را تولید کنید، باید قبل از سفارش گذاری، به چند نکته توجه کنید:

  • از تمیزی دوخت و مهارت کارگاه مطمئن شوید
  • چندین نمونه دوخته شده از محصولات کارگاه را به دقت بررسی کنید
  • از کارگاه دوخت لباس مجلسی زنانه مد نظرتان، تعهد تحویل به موقع کالا بگیرید
  • اگر میخواهید طرح‌هایتان مختص به خودتان بماند، با آن‌ها قرارداد عدم افشای طرح امضا کنید.
  • در خصوص دستمزد دوخت تحقیق و بررسی کنید.
  • در مورد تهیه پارچه و ملزومات دوخت در همان ابتدا به توافق برسید.

اینگونه می‌توانید تا زمانی که آشنایان خود را در حوزه تولید پیدا کنید و یا کارگاه خودتان را تاسیس کنید، از مخاطرات تولید جلوگیری کنید.

۶- خودتان را معرفی کنید

اکنون شما به عنوان یک فروشگاه دار در حوزه لباس مجلسی زنانه وارد دنیای کسب و کار شده‌اید. وقت آن رسیده که درهای فروشگاهتان را باز کنید و مخاطبینتان را به داخل دعوت کنید.

اما چطور؟ با تبلیغات صحیح و اصولی

در ابتدای شروع کار می‌توانید به کسانی که فکر می‌کنید ممکن است از شما لباس مجلسی زنانه تهیه کنند، کارت تخفیف هدیه دهید. اینگونه آن‌ها بیشتر ترغیب به خرید از شما می‌شوند.

تبلیغات در فضای مجازی را جدی بگیرید. محصولات خود را در این فضا به نمایش بگذارید. کمپین‌های تبلیغاتی را برنامه ریزی کنید و از روش‌هایی مانند اینفلوئنسر مارکتینگ در جذب مخاطبانتان استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای کسانی که به صورت آنلاین از شما خرید می‌کنند، در مدت زمان مشخصی ارسال رایگان در نظر بگیرید.

در نمایشگاه‌های مرتبط با حوزه لباس مجلسی زنانه شرکت کنید و سعی کنید خودتان را صادقانه به مخاطبینتان معرفی کنید.

 

تبلیغات محیطی در فضایی که فروشگاهتان قرار گرفته است را فراموش نکنید. به عنوان مثال اگر فروشگاه لباس مجلسی زنانه شما داخل یک مرکز خرید قرار گرفته، می‌توانید تبلیغات خودتان را از نمایشگرهای آن مرکز خرید به نمایش بگذارید.

ایجاد محتوای درست تصویری از محصولاتتان را فراموش نکنید. در دنیای لباس مجلسی زنانه، همه چیز حول محور کیفیت و زیبایی در گردش است. پس باید این موضوع را با عکاسی حرفه‌ای از محصولات و تهیه ویدیوهایی که نشان دهنده تنخور و زیبایی محصول باشد، به نمایش بگذارید.

با ایجاد محتوای حرفه‌ای و درست و توضیح کامل راجع به جدول سایز محصول و همچنین ایجاد شرایطی مانند تعویض لباس مجلسی زنانه در صورتی که سایز مناسب نبود، امکان فروش آنلاین محصول را نیز افزایش دهید.

۷- خدمات مشتری و تجربه خرید متمایز

مشتریان لباس مجلسی زنانه به دنبال تجربه خریدی لذت بخش هستند. برای ایجاد این تجربه، پرسنل خود را آموزش دهید تا خوش برخود و مطلع از محصولات باشند تا بتوانند مشتریان را به خوبی راهنمایی کرده و تجربه خوبی برای آن‌ها خلق کنند.

ارائه سیاست‌های بازگشت و تعویض کالا، باعث می‌شود مشتریان اعتماد بیشتری به شما داشته باشند و رضایت بیشتری نسبت به خرید خود داشته باشند.

 

نتیجه گیری:

اگرچه داشتن فروشگاه لباس مجلسی زنانه در ایران فرصت‌های خوبی برای سودآوری دارد، اما نیازمند مدیریت قوی، تحقیق بازار و برنامه ریزی دقیق است تا بتوانید در بازاری پر رقابت و در عین حال متغیر موفق عمل کنید.

افتتاح فروشگاه لباس مجلسی زنانه نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و توجه به تمامی جنبه‌های کسب و کار است.

با انتخاب درست محصولات و مکان مناسب، همچنین توجه به بازاریابی و خدمات مشتری، می‌توانید به کسب و کار خود رونق ببخشید